Primetili crvenu tačku koja se kreće po njenoj odeći: Čovek pokušao da ubije Viktoriju Bekam!

Autor:

Zabava

17.04.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Bekam mnogima je poznata kao bivša "spajsica", pa i žena Dejvida Bekama. Sada je uspešna preduzetnica, a nije imala lak život.

Viktorija Bekam

Ona danas slavi 46. rođendan, a ovo je njena životna priča.

Viktorija je bila je poznata po svom istančanom stilu i štiklama koje skoro pa nikada nije skidala, a kada se njen bend raspao, počela da je da nastupa samostalno. Početkom 1997. Viktorija je upoznala fudbalera Dejvida Bekama na jednoj utakmici, a on je kasnije priznao kako je sa kolegama iz kluba komentarisao da je gledao njene spotove i da mu se svidela pre nego što ju je video uživo. Venčali su se 1999. godine.

Tokom braka Bekamovi su preživeli mnoge skandale, afere i krize, ali nijedna prevara nije pokolebala njihov brak iako se često pisalo kako se razvode.

Viktorija je tokom godina imala i druge neugodne situacije. Detektivi Skotland Jarda su 2000. godine dobili prijavu kako se planira otmica Viktorije Bekam i njenog sina Bruklina. Odveli su ih na tajnu lokaciju, ali niko nije uhvaćen.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/victoriabeckham
Dejvid i Viktorija

Nekoliko nedelja kasnije kada je sa grupom "Spice Girl" nastupala na dodeli nagrada Brit na njenim grudima se pojavila crvena tačkica od lasera. Odmah su je odveli za bine, a pevačica je kasnije uspričala kako je nedeljama bila potresena jer je policija utvrdila da je u prostotiji bio čovek koji je planirao da je ubije.

Poslednjih nekoliko godina Viktorija je učestvovala u snimanju čak pet dokumentarnih serija o svom životu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading