Bolest kosi sve pred sobom: Pop pevač umro od koronavirusa!

Autor:

Zabava

24.03.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pop legenda Saj Taker razboleo se od smrtonosnog Covid-19 virusa prošle subote, nakon održane svirke, prema izjavi bliskog prijatelja Artura Kerevana (69).

RepublikaFoto: pixabay.com

Saj-ova porodica je za jedna inostrani medij pod imenom "Liverpool Echo" izjavila:

- Kao porodica smo devastirani zbog iznenadnog gubitka supruga, svekra, brata i prijatelja koji je svojom muzikom dodirnuo živote. Nazvali su ga svojim "svetom" i ljubazno su mu govorili o njegovom šarmu i toplom osmehu. Ono što njegov gubitak čini još potresnijim je činjenica da se mogao tako lako izbeći da nije bilo korona virusa. Za manje od nedelju dana od zdravog i energičnog čoveka do onoga koga više nema. Pozivamo ljude da pridržavaju savete vlade i rade ono što je neophodno, tako da mnoge porodice ne moraju da dožive ovu noćnu moru - navela je porodica u izjavi.

 

 

Legenda Liverpula navodno je imala srčane probleme i dijabetes. Bio je deo gradske scene "Mersejbit" i nastupao je u pabovima i klubovima u gradu oko 60 godina.

Sa bendom "Earl Preston" i TT-ovima svirao je na lajn-ovima zajedno sa Bitlsima 60-ih godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading