U filmu našeg režisera: Megan Foks stiže u Srbiju!

Autor: Kurir.rs

Zabava

20.02.2020

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megan Foks, najpoznatija po filmovima "Transformersi" i "Mladi mutanti: Nindža kornjače", biće glavna zvezda napetog trilera "Aurora", srpskog reditelja poznatog po ostvarenju "Ederlezi Rising".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Foks

Kompanija "Arclight" će započeti svetsku prodaju filma na Evropskom filmskom marketu u Berlinu, prenosi Variety.

"Aurora", u režiji Lazara Bodrože ("A.I. Rising"), priča je o astronautkinji koja je stacionirana u svemiru kako bi nadgledala solarne oluje koje ugrožavaju zemlju.

"Ona otkriva da udarni talasi iz solarnih oluja savijaju i iskrivljuju vreme, što nju gura u emocionalnu i psihološku borbu sa prošlošću i sadašnjošću“, navodi se u saopštenju kompanije "Arclight".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan Foks

"Arclight", koji predvodi Geri Hamilton, udružio je snage sa Džordanom Gertnerom ("Buntovnice", "Smrt nedužnih") i Tobijem Gibsonom (franšiza "Lego Movie") kako bi producirao i finansirao film. Scenario su napisali Pit Bridžis, Tobi Gibson i Stjuart Vilis ("Restauracija").

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading