Suzana Perić osvojila nagradu Nedelje mode u Milanu, uz predstavljanje najnovije kolekcije PASOŠ!

Autor:

Zabava

19.02.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dizajnerka Suzana Perić dobitnica je nagrade Nedelje mode u Milanu za najboljeg internacionalnog dizajnera, i to drugu godinu zaredom, u organizaciji platforme Mad Mood! Ove godine Suzana je predstavila svoju najnoviju kolekciju „Passaporto“ (Pasoš) 2020/21 koja je prikazana u Milanu u ekstravagantnom prostoru Magna Pars hotela. Suzana je takođe proglašena za ambasadora mira. Kreatorka je reviju posvetila prevazilaženju granica kroz modu i lepotu, a prilikom obraćanja zahvalila se svojoj zemlji Srbiji i gradu Beogradu.

RepublikaFoto: Andreja Damnjanović

Reviju „Passaporto“ je svojim upečatljivim nastupom otvorila srpska glumica Jelena Gavrilović koja je izvela pesmu „Ne pali svetla u sumrak“ sa kojom je Lola Novaković predstavljala Jugoslaviju na izboru za Pesmu Evrovizije 1962. godine. 

Kolekciju su predstavile brojne internacionalne mankenke, među kojima je Miss Universe Hrvatske 2015, Barbara Ljiljak, kao i proslavljeni top model iz Srbije Ana Vuksan koja radi za prestižnu agenciju u Milanu, a na reviji je učestvovala i Aleksandra Kežman, pobednica Bazarovog lica godine. Nastupile su i manekenke sa posebnim potrebama koje su izazvale značajnu pažnju publike, što je u skladu i sa humanitarnim akcijama Suzane Perić „Deca pomažu deci“.  Gosti revije bile su poznate ličnosti iz sveta mode i zabave, kao i generalni konzul Republike Srbije u Italiji, Radmila Selaković, i Brankica Simanić, direktorka Privredne komore Srbije.

RepublikaFoto: Andreja Damnjanović

Reviju „Passaporto“ podržali su Privredna komora Srbije, Tesla Voda i Coronita Extra. Kolekcija sadrži spektar boja od crvene do crne, bež i bele, a pored odeće obuhvata i cipele i aksesoare.

Suzana Perić dobitnica je nagrade na Serbia Fashion Week-u takođe dve godine zaredom, a njene revije nalaze se na najgledanijem modnom YouTube kanalu Fashion Channel.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading