Mnogo mi nedostaješ na tvoj omiljeni praznik: Vanesa Brajant posvetila objavu na Instagramu pokojnom Kobiju, emotivna poruka za košarkaša i njihovu ćerkicu slama srca...

Autor:

Zabava

14.02.2020

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanesa Brajant teško se bori sa gubitkom koji ju je zadesio krajem januara, kada je poginuo njen suprug, proslavljeni košarkaš Kobi Brajant i ćerka Đijana (13)

Vanesa i Kobi Brajant

Ovaj veliki gubitak šokirao je ceo svet, a supruga slavnog košarkaša pokušava da skupi snagu zbog tri ćerkice.

Vanesa se nedavno oglasila potresnom objavom na Instagramu kada je navela da ne može da se pomiri da više nema njenom supruga i najstarije ćerke.

Brantova se oglasila i danas, na Dan zaljubljenih na Instagramu, a objavu i pesmu "Tell Him", pevačice Lorin Hil, posvetila je suprugu Kobiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kobi Brajant

- Mojoj zauvek srodnoj duši, mnogo te volim. Mnogo mi nedostaješ na tvoj omiljeni praznik. Šaljem poljupce tebi i Điđi u raju. Srećan Dan zaljubljenih. Sa svom mojom ljubavlju, tvoja bubica - napisala je Vanesa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 14, 2020 at 1:43pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading