Sta će on ovde? Zvezde se zgražavale kada su ugledale Eminema na dodeli Oskara!

Autor: Noizz.rs

Zabava

10.02.2020

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fejsbuk stranica "Bilo je neprijatno" sumira Eminemov nastup na dodeli Oskara: mnogima ništa nije bilo jasno, a neprijatnost je lebdela u vazduhu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eminem

Njegov nastup iznenađenja sa numerom iz 2002.

"Lose Yourself" je verovatno bio pokušaj producenata ceremonije da zajašu opštenarodni talas nostalgije za 2000-tim godinama. Međutim, sudeći po reakcijama publike, fejlovali su i to big time.

Neki su bili zbunjeni, neki ravnodušni, neki su negodovali, a bilo je i onih koji su đuskali uz čuvene stihove "mom’s spaghetti". Eminem je ovu pesmu napisao za semi autobiografski film "8 milja", i za nju je i dobio Oskara. To je bila prva hip-hop numera koja je osvojila ovu nagradu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eminem

Kijanu Rivs je lipsinkovao pesmu, Bri Larson je bila oduševljena, za razliku od Martina Skorsezea i Bili Ajliš, prenosi Dazed and Confused.

I Eminem se oglasio na svom tviteru, uz video sa dodele Oskara 2003. godine, kada je isti i osvojio ali se ipak nije pojavio na ceremoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading