Igrala je Brendu u "Beverli Hilsu", a sada je sve rastužila: Vratio mi se rak i u četvrtom je stadijumu!

Autor:

Zabava

05.02.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Šenon Doerti (48), koju publika u Srbiji obožava zbog serija "Beverli Hils" i "Čari", priznala je da joj se rak dojke, dijagnostikovan još 2015. godine, vratio, i to u mnogo težem obliku.

RepublikaFoto: instagram.com/theshando
Šenon Doerti

- Pitanje je dana kad će procuriti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde - rekla je Šenon za strane medije i dodala:

- Jako mi je teško. Ima dana kada se pitam zašto ja, a onda nekada prihvatim bolest i kažem sebi zašto ne ja? Ko drugi? Ko drugi zaslužuje ovo? Niko od nas ovo ne zaslužuje. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu.

Zašto baš ja? Zašto ne ja? Ovo niko od nas ne zaslužuje, rekla je glumica

U ove četiri godine, koliko traje njena borba sa karcinomom dojke, ona je često svoje pratioce na društvenim mrežama obaveštavala o svemu kroz šta prolazi. O hemioterapijama, opadanju kose, mučninama, operacijama, suzama i tugom s kojom se nosila. Aprila 2017. objavila je da je bolest u remisiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading