Kris Hemsvort donirao milion dolara za borbu protiv požara, koji su ubili pola milijarde životinja u Australiji!

Autor: life.gomcgill.com

Zabava

08.01.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris Hemsvort sada je deo liste slavnih koji su uložili ogromne donacije kako bi pomogli onima koji su pogođeni australijskim požarima.

Foto: instagram.com/chrishemsworth
Kris Hemsvort...

Prema izveštaju Independenta, Hemsvort je donirao milion dolara za pomoć vatrogascima, koji neumorno rade na suzbijanju plamena, i stanovnicima koji su svoje domove izgubili od razaranja. Glumac je na Instagramu postavio video u kojem je istakao opseg pustošenja uzrokovanim požarima. Nadalje, apelovao je na svoje sledbenike i obožavaoce da daju svoj deo i pomognu žrtvama na bilo koji način.

 - Kao što dobro znate požari u Australiji prouzrokovali su velika razaranja. I dalje gori, na putu je toplije vreme, ovde smo još uvek u gužvi, - započeo je Hemsvort u svom videu kojim se obratio o trenutnoj situaciji. Potrebna nam je vaša podrška i vaše donacije. Priložiću milion dolara i nadam se da ćete svi na bilo koji način, moći da doprinesete - rekao je poznati glumac pa nastavio:


- Svaki dolar se računa. Taj novac ide direktno vatrogascima, ljudima na frontu, ljudima koji su stradali, zajednicama koje su pogođene i kojima je potrebna podrška - uverila je zvezda. Želim da kažem ogromno " hvala "svima koji su već poslali sve svoje dobre želje i donacije. To se izuzetno ceni ovde u Australiji. Puno ljubavi i nastavićemo da guramo napred. Živeli - rekao je na kraju snimka. Do sada su požari uništili više od 1500 domova, spalili više od četiri miliona hektara zemlje i oduzeli 24 života.


Hemsvort je jedan od mnogih poznatih ličnosti koje su donirale novac za ovu svrhu. Nedavno je pop zvezda Pink donirala 500.000 dolara vatrogascima koji se bore protiv australijskih požara u kojima je poginulo više od pola milijarde životinja u ugroženim regionima. Umetnici poput Selene Gomez i Nikol Kidman takođe su dali stotine hiljada dolara za isto. Što se tiče Krisovog obećanja, ono dolazi ubrzo nakon što su australijski glumac i komičarka Selest Barber omogućili globalno prikupljanje sredstava za pomoć vatrogascima. Ljudi su već prikupili preko 30 miliona dolara u samo 5 dana. Osim donacija, glumci poput Rasela Kroua i Kejt Blančet podigli su svest i pozvali holivudske zvezde da u svojim kriznim trenucima podrže Australiju svojim govorima na nedavnoj dodeli Zlatnih globusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading