Šta sleduje udovici Hjua Hefnera?!

Autor: blic.rs

Zabava

29.09.2017

04:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hju Hefner iza sebe ostavio je četvoro dece i mladu suprugu - Kristal Hefner (31). Kristal je, kao i prethodna gospođa Hefner, bila "zečica" u njegovoj vili, a burmu je ponela 2012. godine.

RepublikaFoto: instagram.com/celebrityweddingsonline
Hju Hefner i Kristal Hefner

Ovaj brak podigao je mnogo prašine u medijima. U trenutku kada su se venčali 2012. godine, mladoženji je bilo 84 godine, a mladi tek 26. Razlika od šest decenija nikome izgleda nije smetala, mada je zanimljivo da je magazin koji je Hefner pokrenuo bio duplo stariji od nejgove supruge.

Vlasnik "Plejboja" svoju izabranicu zaprosio je na Badnje veče 2010. Hefner se oglasio na Tviteru i prosidbu opasio kao "najlepši božićni vikend kojeg se seća", i rekao da je Kristal u trenutku prosidbe briznula u plač.

 

 

#HughHefner #CrystalHefner #CrystalHarris #PlayboyMansion

A post shared by #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) on Apr 16, 2017 at 1:13am PDT

- Da, Kristal sam dao verenički prsten. Nisam hteo da pravim neku misteriju oko toga. Silno želim da se oženim njome - rekao je Hefner kasnije novinama.

 

Venčanje 2013.

Tri godine nakon prosidbe par se venčao. U jednom od intervjuu 2013. godine, Kristal je, na pitanje novinara Hafington posta zbog čega je odlučila da se uda za čoveka koji ima 86 godina, dala zanimljiv odgovor.

- Za mene to je značilo više sigurnosti, znači da sam ja jedina za njega. Uz sve žene kojima je Hju konstantno okružen, osećala sam potrebu da nekako obezbedim svoju poziciju u njegovom srcu i životu, trebalo mi je nešto po čemu bih mogla da znam da sam ja ona prava za njega. Zato smo se venčali - rekla je Kristal.

Kako je rekla tada, pre nego što je upoznala Hjua Hefnera, nikada nije videla slavnu osobu uživo, ali brzo su uspostavili komunikaciju. Zajednička tema bila ima je psihologija, koju su oboje studirali, a kako je Kristal objasnila imala je "1.000 pitanja da mu postavi".

Razlika u godinama

Svog supruga opisivala je kao nežnog i romantičnog, a tvrdi da razlika u godinama zaista nije bila problem.

 

 

Picture from the Christmas Card 2016 ! Merry Christmas everyone ! (And no, Hef is not dead.) #CrystalHefner #CrystalHarris #HughHefner

A post shared by #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) on Dec 26, 2016 at 11:26am PST

- Stvarno brinemo jedno o drugom i odlično se slažemo. Ne primećujem razliku u godinama. Hef je vrlo zabavan - rekla je 2013. godine.

 

Kristal ipak neće naslediti 43 milijarde vredno bogatsvo Hjua Hefnera.

Vlasnik Plejboja, pre mlađane supruge imao je dva braka iz kojih ima četvoro dece koja će ga naslediti, a i sama Kristal potpisala je predbračni ugovor prema kojem će, kako su pisali mediji, biti zbrinuta, ali nije deo Hefenerovog testamenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading