Lepa Brena, Senida, Tonči Huljić i Kaliopi nastupaju na MAC-u

Autor:

Zabava

25.12.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori MAC-a najavili su spektakl u Štark Areni 27. januara, a već prvim objavama imena zvezda koja nastupaju, definitivno su to i potvrdili - Lepa Brena, Senida, Tonči Huljić i Kaliopi nastupaju na ceremoniji, a svoj nastup je ranije najavila i Nina Badrić.

Foto: Promo foto
Lepa Brena

Jedna od najvećih regionalnih zvezda, Lepa Brena, kaže da će publika na MAC-u imati priliku da vidi nešto sasvim drugačije:

"Znamo da MAC okuplja najkvalitetnije i najbolje u ovom regionu, i izuzetna mi je čast i zadovoljstvo da na poziv organizatora nastupim na toj manifestaciji.” rekla je Brena i dodala: “Uvek nastojim da budem nova, da budem drugačija, i na MAC-u publika može očekivati nešto sasvim sveže i drugačije. Reći ću samo da će se nastup sastojati od jednog neobičnog miksa nekoliko mojih najpoznatijih pesama, a kako će to zvučati i izgledati - videćete 27. januara u Štark Areni u Beogradu"

RepublikaFoto: Promo foto
Tonči Huljić

Legendarni Tonči Huljić na prethodnom MAC-u nastupio je zajedno sa Jelenom Rozgom, prateći je na klaviru, a ovoga puta priprema specijalan nastup, čije detalje nije želeo još uvek da otkriva. Ipak, nagovestio je da je reč o njegovoj baladi koju je napisao za jednu mega-zvezdu, u čijem izvođenju je pesma doživela neverovatan regionalni uspeh. 

Music Awards Ceremony okuplja najveće zvezde iz 6 zemalja, i spaja sve muzičke žanrove tokom tročasovne ceremonije dodele priznanja. Trenutno najpopularnija trap zvezda u regionu, Senida, koja je za pesmu “Slađana” na prethodnom MAC-u ponela priznanje za najbolju hip-hop i trap numeru po oceni publike, ne krije oduševljenje što će ovoga puta nastupiti na ceremoniji:

RepublikaFoto: Promo foto
Senidah

“MAC je najveći muzički događaj kod nas i srećna sam što ću i ove godine biti njegov deo. Po prvi put nastupiću sa svojim bendom, što će biti prilika da se predstavim i malo drugačije i jedva čekam! Posebno mi je drago što je ove godine i Slovenija deo priče, sad smo svi na okupu! Vidimo se u Areni!”

RepublikaFoto: Promo foto
Kaliopi

Želje za srećnu i uspešnu MAC 2020 godinu stižu i iz Makedonije, od velike regionalne zvezde Kaliopi koja najavljuje svoj nastup na ceremoniji:

“Moram da pohvalim organizaciju za način na koji su sve stavili pod jedno nebo, posvetivši svakom muzičaru dovoljno pažnje i značaja, da sve to i scenski bude propraćeno na jedan svetski način”

Organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, iz koga najavljuju da će u narednim danima biti objavljena i imena ostalih izvođača iz Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore koji će nastupiti na svečanoj dodeli muzičkih priznanja.

Ulaznice za događaj mogu se nabaviti na tickets.rs a deo prihoda od prodaje ulaznica odlazi u humanitarne svrhe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading