(VIDEO) Popularna starleta se odlučila na drastični potez zbog debljine: Stavlja život na kocku, fanovi zabrinuti!

Autor: Glossy

Zabava

28.11.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna lepotica poznata je po svom savršenom telu, koja je potpuno drugačije nakon trudnoće.

RepublikaFoto: instagram.com/amberroseoffical
Amber Rouz

Amber Rouz (36), nekadašnja striptizeta i bivša devojka repera Kanjea Vesta i Viz Kalife, donela je na svet svoje drugo dete pre šest nedelja. Ipak, nema naznaka da će prirodnim putem uspeti da vrati staru liniju, zbog čega je lepotica odlučila da se podvrgne operaciji. Ali ne bilo kakvoj — Amber će uraditi liposukciju celog tela

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila snimak iz bolnice, u kojem detaljno objašnjava šta će učiniti, a ispod brade su joj iscrtane linije koje bi trebalo da pomognu hirurzima tokom operacije.

— Doktor će to da sredi, isisaće sve salo od trudnoće iz stomaka. Trebalo bi da idem ujutro, veoma sam uzbuđena… Volim vas, ljudi, poželite mi sreću — istakla je.

Ipak, mnogi stručnjaci ističu da savršena tela nakon trudnoće koje vidimo na paparaco fotografijama manekenki i pevačica nisu realno stanje i da bi žene trebalo da budu veoma oprezne nakon porođaja, čak i s dijetama i fizičkom aktinošću, a kamoli invazivnim metodama za mršavljenje. Štaviše, eksperti naglašavaju da bi šest nedelja nakon porođaja trebalo i dalje da budu oprezne s trčanjem i aerobikom, dok američko Udruženje plastičnih hirurga savetuje majke da sačekaju najmanje šest meseci pre nego što se podrvgnu ovakvim operacijama.

Amber je svog sina Sleša Elektrik Aleksandera dobila s partnerom Aleksanderom Evdardsom 11. oktobra, a iz veze s reperom Viz Kalifom ima sina Sebastijana (6)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading