Skandal: Džastin Timberlejk vara ženu sa koleginicom?

Autor:

Zabava

28.11.2019

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda i glumac Džastin Timberlejk, koji je oženjen Džesikom Bil, nedavno je uhvaćen kako se drži za ruke sa koleginicom sa seta, glumicom Ališom Vejnrajt.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tekst Džesikai Džastin

Paparaci su zabeležili ove momente u toku njihovog izlaska.

Dok su se družili sa prijateljima na terasi jednog bara u Nju Orleansu, Ališa je držala ruku na Džastinovom kolenu. Nakon toga je Džastin stavio ruku preko njene i krenuo da je mazi. Kako prenosi portal Sun, Džastin je te večeri dosta popio.

O posledicama držanja za ruku sa Ališom, sa kojom trenutno snima dramu o američkom fudbalu, Timberlejk očigledno nije razmišljao. Pre svega o reakciji svoje žene Džesike, sa kojom je sedam godina u braku i ima 4-godišnjeg sina Sajlasa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Aug 1, 2019 at 7:49am PDT

 

Tabloidi na sva zvona zvone da Džesika nakon ove "prevare" izgleda užasno, a ustvari je samo u opuštenom izdanju. Na pitanja novinara o prevari nije želela da odgovori, nego se samo nasmejala. Ni njihovi agenti se nisu oglašavali na tu temu.

Inače, Džastinov i Džesikin brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu. Upoznali su se 2007. godine na Džastinovoj rođendanskoj žurci. Ubrzo nakon toga ju je zvao na dejt. Nekoliko meseci su se muvali, da bi u maju 2007. kao par izašli u javnost. Ubrzo nakon toga usledio je i blagoslov od strane Džastinove majke. Ipak, 2011. su mirno raskinuli i ostali prijatelji, kada je pevač izjavio da je ona najbitnija osoba u njegovom životu. Ali, raskid je kratko trajao i već krajem 2011. Džastin ju je zaprosio, a naredne godine su se venčali u Italiji. Sina su dobili 2015.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Feb 14, 2019 at 6:48pm PST

 

Na svojim društvenim mrežama i Džesika i Džastin često kače zajedničke simpatične objave i deluju kao srećan par. Videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading