(VIDEO) Strašno: Selena Gomez doživela napad panike na nastupu!

Autor:

Zabava

26.11.2019

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planetarno popularna pevačica Selena Gomez ove nedelje otvorila je Američku dodelu muzičkih nagrada, te nakon dve godine prvi put izašla na scenu.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Selena Gomez

Iako su fanovi bili oduševljeni jer je vide, kritičari navode da joj je glas drhtao i da se sve vreme uspaničeno tresla.

 

Razlog za to, kako prenosi magazin "Pipl" , bio je napad panike koji je pevačica doživela neposredno pred izlazak na scenu.

- Dve godine nije nastupala. Imala je operaciju bubrega i doživela je nervni slom zbog kog je neko vreme bila hospitalizovana. Njen menadžment je mislio da je sada stabilna, međutim doživela je napad panike pred izlazak na scenu. Tresla se, vrištala i plakala - tvrdi izvor za pomenuti medij.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 5, 2019 at 12:24pm PDT

 

Podsetimo, pevačica je prethodnih godina prolazila kroz tubulentan period. Njeno zdravlje se naglo pogoršalo, te je morala da ide na transplantaciju bubrega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨?????? ?????? (@sgomozenok) on Nov 26, 2019 at 7:48am PST

 

Nakon toga, saznala je da se njen dugododišnji partner Džastin Biber oženio, zbog čega je usledio nervni slom i hospitalizacija u mentalnoj ustanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading