(FOTO) Da li je ovo ista osoba?! Adel se prepolovila, ne liči na sebe!

Autor:

Zabava

26.10.2019

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna 31-ogodišnja pevačica Adel posle razvoda od supruga Sajmona Koneckog drastično je promenila izgled, nabolje, smatraju mnogi.

RepublikaFoto: youtube.com/Adele
Adel

Pevačica ne skriva osmeh, a jedan od razloga njene sreće je to što je drastično smršala, a na tome je radila godinama. Na proslavi rođendana njenog prijatelja i kolege Drejka, Adel je zablistala u nikad mršavijem izdanju.

Najnovijim fotografijama pevačica je potvrdila da ne misli da stane u skidanju kilograma i tako je pokazala javnosti da je spremna na promene.

Za novi izgled Adel je dobila mnoštvo komplimenata, svi dele mišljenje u tome da joj je godilo to što se posvetila sebi. Naporni treninzi u teretani i novi režim ishrane se očigledno isplatio.

- Ranije sam plakala, ali sada se znojim - poručila je Adel na Instagramu.

Pevačica koja je osvojila 15 nagrada Gremi posle pet godina veze udala se 2016. godine za 45-godišnjeg Simona i s njim dobila šestogodišnjeg sina Endžela. Kada je njihovom braku došao kraj, Adel je odlučila da se posveti sebi, što je rezultiralo novim izgledom i pronalaskom nove ljubavi s 37-godišnjim reperom Skeptom, s kojim vezu još nije zvanično potvrdila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading