(FOTO) Godine joj ne mogu ništa: Ovako danas izgleda Lola iz serija "Korak napred"!

Autor: Telegraf

Zabava

08.10.2019

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom 21. veka jedna od najpopularnijih serija u svetu bila je i ona španska "Un paso adelante", odnosno "Korak napred". Radnja serije smeštena je u prestižnoj školi scenskih umetnosti "Karmen Arans", osnovanoj 1978. godine, a na teškom prijemnom ispitu se svake godine pojavi više stotina kandidata, talentovanih za muziku, ples i glumu.

RepublikaFoto: youtube.com/TOPSERIESNACIONALES
Beatriz kao Lola u seriji "Korak napred"...

Samo 20 najboljih dobija priliku da upiše školu. Tokom školovanja, koje traje tri godine, studenti moraju pokazati da se ističu u odnosu na ostale kolege u predmetima koje pohađaju (moderan ples, klasičan ples, pevanje, muzika, gluma, pozorište). Pored studenata, serija prati živote njihovih profesora.

Jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju igrala je prelepa Beatriz Luengo, koja je tumačila lik temperamentne i vatrene Dolores Lole Fernandez. Beatriz je za kratko vreme, koliko se serija emitovala, od 2002. do 2005. godine, osvojila i oduševila svet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz!!!#grammys ✨ Dress: @alessandrarich Jewelry: @jewelmer Make Up @claudiaforza

A post shared by Beatriz Luengo (@beatrizluengo) on Feb 10, 2019 at 2:01pm PST

Beatriz danas ima 36 godina, a danas se povremeno bavi glumom. Bavi se profesionalno muzikom, a tokom svoje karijere izbacila mnogo pesama koje su postale hit na španskom govornom području.

Od 2008. godine udata je za kolegu Jotuela Romera, koji je u seriji "Un paso adelante" igrao lik Kubanca Pavela. 2015. godine njih dvoje su postali roditelji, a Beatriz je na svet donela dečaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading