Obratio se publici na srpskom: Eros Ramacoti zapalio "Štark Arenu"!

Autor: kurir.rs

Zabava

24.09.2019

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća italijanska pop zvezda današnjice, Eros Ramacoti izvodi koncert u Beogradu u okviru svetske turneje "Vita Ce N'è".

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Eros Ramacoti

U prepunoj Areni je 10 hiljada ljudi, a kako je očekivano, najviše je pripadnica ženskog pola svih generacija koje su jedva čekale da na scenu stupi italijanski šarmer.

Počev od numere Vita ce ne, Eros je plenio sa bine kako glasom tako i stasom, a publika ga je pratila ovacijama i aplauzom. Dokazao je Ramacoti da i u doba elektronske muzike i modernih hitova, itekako se ceni kvalitet i romantika.

On je u svom maniru izveo dobro poznate pesme koje već godinama odolevaju zubu vremena, ali i mnoge sa poslednjeg albuma koje je publika veoma dobro znala.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić

Između pesama na video bimu išle su slike i video kojima je Eros želeo da ukaže na ekološko stanje cele planete, plastike u morima, zagađenost.

- Dobro veče, hvala što ste došli, evo i ja malo pričam srpski - rekao je na srpskom Eros i izveo dobro poznatu numeru "Terra promessa".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading