Razuzdani Bekam: Fudbaler pokazivao intimne delove pa razmenjivao nežnosti sa suprugom na jahti!

Autor:

Zabava

26.08.2019

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija gosti su Eltona Džona i njegovog izabranika na jahti koja je usidrena na jugu Francuske.

Bekam se opustio... Dejvid i Viktorija

Dejvid važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu i letnja sezona je pravo vreme kada obožavateljke imaju priliku da ugledaju sočne, golišave fotografije četrdesetčetvorogodišnjeg fudbalera na odmoru.

Elton Džon, Viktorija Bekam, Dejvid Furniš i Dejvid Bekam na jahti na jugu Francuske

Dejvid i Viktorija su uživali u danu posvećenom porodici i kumovima Eltonu i Dejvidu Furnišu, a o tome da su lepo odmorili i uživali svedoče i sočni poljupci koje je ljubavni par razmenio na brodu.

Bekam je pokazao tetovaže na svom izvajanom telu, a u jednom trenutku je odlučio i da se reši slane vode pa se opušteno istuširao na brodu i spustio kupaće gaće. Za to vreme deca su skakala u more, a Viktorija se sunčala na palubi.

Pokazao čime raspolaže... Bekam

Fudbaler je u jednom trenutku i fotografisao Viktoriju, a potom se i igrao sa decom. Fanovi su poludeli za njegovim golišavim fotografijama i govore da je Bekam ovoga leta opravdao titulu najzgodnijeg fudbalera.

Ponašali se kao klinci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading