Fudbaler sa porodicom odseo na Svetom Stefanu: Bekamovi opet u Crnoj Gori!

Autor:

Zabava

21.08.2019

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija Bekam ponovo se baškare na Crnogorskom primorju, gde se odmaraju sa svojom decom.

Dejvid Bekam

Bračni bar je odseo u rizortu u kom sve pršti od luksuza, a vruće avgustovske dane iskoristili su da se odmore upravo na obali Jadranskog mora.

Sportista je sa najbližima odseo na Svetom Stefanu kako bi nesmetano svi mogli da uživaju u kupanju i sunčanju bez velike gužve.

Viktorija se od jakog sunca krije ispod suncobrana, a na licu uvek ima naočare i kačket. 

Iako su u više navrata spazili paparace kako ih okolo vrebaju, slavni fudbaler i njegova porodica nisu se preterano uzbuđivali oko toga, pa su bezbrižno uživali u lepo vremenu pored mora. Inače, oni su i prošle godine letovali u Crnoj Gori, odnosno na Svetom Stefanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ROMEO (@romeobeckham) дана 18. Авг 2019. у 9:38 PDT

 

Sin slavnog fudbalera, Romeo Bekam objavio je na Instagramu fotografiju sa ocem, ali i još jednu gde je pozirao na jednom od šetališta u Svetom Stefanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ROMEO (@romeobeckham) дана 19. Авг 2019. у 2:34 PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading