Skandal trese Ameriku: Ovim svetskim zvezdama preti sunovrat karijere!

Autor: Blic

Zabava

12.08.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Institut za moderni muzički performans iz Velike Britanije analizirao je profile poznatih ličnosti, ne bi li utvrdio ko ima najviše lažnih pratilaca, odnosno botova i kakav je pravi uticaj javnih ličnosti u medijima.

Foto: youtube.com/TheEllenShow/Katy Perry/E! Entertainment
Elen, Kejti i Kortni

Na prvom mestu našla se američka voditeljka Elen Dedženeris, koju prati 74,4 miliona ljudi, od čega je čak 58% lažnih naloga.

Na drugom mestu našla se Kejti Peri, sa 53% lažnih pratilaca, a odmah iza nje je Kortni Kardašijan, koja ima ukupno 80 miliona pratilaca, od čega je 49% lažnih.

Foto: instagram.com/taylorswift
Tejlor Svift

Isti broj botova ima i Tejlor Svift, čija je ukupna brojka 119 miliona pratilaca. Iza nje su korejski superstarovi BTS – oni imaju 19 miliona pratilaca, od čega je gotovo 49% lažnih.

Sledi zvezda Bolivuda Dipika Padukone (48%), Majli Sajrus (47%), Arijana Grande i Prijanka Čopra (46%) a na desetom mestu je Džener sa 45%.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Arijana Grande

Od ostalih Kardašijan-Džener sestara, Kloi i Kim imaju 44% lažnih pratilaca, Kendal Džener 33% a najmanje – 31% ima trenutno najuspešnija sestra, Kajli Džener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading