Unakazila si lice, promeni frizera: Poznatu glumicu napali da izgleda užasno!

Autor:

Zabava

10.08.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna turska glumica Merjem Uzerli, koju je domaća publika upoznala kroz seriju "Sulejman Veličanstveni", nedavno je objavila fotografiju sa Dženifer Lopez i prikupila mnogo lajkova i pozitivnih komentara.

Foto: instagram.com/meryemuzerlimeryem
Merjem Uzerli

Ipak, nisu svi komentari bili u njenu korist, obzirom na to da su je pojedini pratioci žestoko iskritikovali.

Merjem i Dženifer fotografisale su se posle pevačicinog koncerta u Turskoj, a nakon toga glumica je dobila mnogo negativnih komentara na račun svog izgleda poput: "Merjem, potpuno si uništila lice", "Promeni frizera, šta je sa tobom", "Dženifer koja je 15 godina starija izgleda bolje od tebe", glasili su neki od maliciznih komentara.

S druge strane, bilo je i onih koji su bili oduševljeni susretom dve zvezde.

"Dve prekrasne zvezde", "Previše lepote na jednoj fotografiji", "Hurem najbolja si", napisali su zadovoljni obožavatelji.

Podsetimo, pre nekoliko meseci glumica je objavila fotografiju iz detinjstva koja je izazvala burne reakcije, a mnogi su prokomentarisali da je preterala sa operacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading