Džon Snežni se bori sa alkoholizmom: Glavni glumac "Igre prestola" na lečenju!

Autor:

Zabava

29.05.2019

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma loš završetak poslednje sezone serijala "Igra prestola" zbog čega fanovi negoduju, sada je u drugom planu bududći da je medijima odjeknula vest da glavni glumac Kit Harington ima psihičke prombleme, kao i da se bori sa alkoholizmom zbog čega je završio na rehabilitaciji.

RepublikaFoto: youtube.com/ Suman Khatua
Kit Harington priznao da ima probleme...

Popularni Džon Snežni, kako se Kit zove u seriji,  završio je na rehabilitaciji zbog stresa, umora, ali i alkohola, a sada su se pojavile informacije o tome kakva terapija mu je prepisana.

Foto: youtube.com/ Suman Khatua
Glavni glumac "Igre prestola" se bori sa stresom i alkoholizmom...

Kit Harington, koji se leči u jednoj klinici u Konektikatu, podvrgnut je kognitivno – bihejvioralnoj terapiji, vidu psihoterapije koji naglašava uticaj mišljenja na to kako se osećamo i kako se ponašamo, pišu strani mediji.

Planetarno popularni glumac je, podsetimo, u intervjuu za "Variety" ispričao kako nije bio spreman na slavu koju mu je donela serija "Igra prestola" te da sada mora da napravi pauzu i da se posveti sebi i rešava neke svoje probleme.

RepublikaFoto: youtube.com/ Suman Khatua
Na rehabilitaciji...

-  Imao sam osećaj da moram da se osećam kao najsrećnija osoba na svetu, a zapravo sam se osećao užasno jadno. Izgubio sam ravnotežu, što verujem da se mnogima dogodi u dvadesetima - istakao je u pomenutom intervjuu Kit koji ima 32 godine.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ivar Ragnarsson
Kit Harington u poslednoj epizodi "Igre prestola"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading