Nova emisija na O2 televiziji "Fokus": U razgovoru jedan na jedan, od ponedeljka, 8. aprila, svakog radnog dana u 16.30h

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

08.04.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaće okosnicu nove emisije "Fokus" koja će se emitovati od danas na O2 televiziji. Emisija će se prikazivati svakog radnog dana u 16.30, a vodiće je novinar i urednik Oliver Jakšić.

Foto: Promo foto
Oliver Jakšić

"Fokus" će se emitovati uživo, a u razgovoru jedan na jedan, Oliver će od svog sagovornika pokušati da dobije direktne odgovore na najaktuelnija pitanja koja su važna sa građane Srbije.

Oliver ima višegodišnje i bogato televizijsko iskustvo. Karijeru je započeo na Radio Beogradu, a nastavio na BKTV. Vodio je i uređivao brojne emisije iz ekonomsko-političke oblasti, potom nastavio kao urednik informativnog programa na nekoliko TV stanica, uključujući i Našu televiziju odakle prelazi i pridružuje se timu O2TV gde će uređivati i voditi novu emisiju "Fokus".

Oliver s nestpljenjem iščekuje početak emisije i o tome šta je za njega najveći izazov kaže: "Svakako doći do odgovora na pitanja koja su bitna za naše građane. S obzirom na to da je emisija bazirana na najaktuelnijim temama, praktično na dnevnom nivou, biće izazov i odabrati adekvatne sagovornike, koji su u mogućnosti da, u datom trenutku, odgovore na takva pitanja. Pošto je predviđeno da emisija traje od 15 do 20 minuta, moraćemo da budemo brzi i precizni".

Oliver najavljuje i svog prvog sagovornika:

- Prvi gost je Bogoljub Pješčić, čovek za kojeg kažu da je, između ostalog, pretio našim kolegama novinarima. Bilo je prethodnih dana mnogo priče oko toga, ali i oko nekih drugih stvari povezanih sa gospodinom Pješčićem, pa ćemo da se potrudimo da iz prve ruke saznamo šta se sve dešavalo i gde je istina.

Voditelj kaže da će insistirati kod svojih sagovornika na iskrenosti i preciznosti.

- To su, čini mi se, i najbitnije, ali i najteže ostvarive stvari kada je naš posao u pitanju, i s tim u vezi nemam nikakvu dilemu - ističe Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading