Holivudski glumci juče u Beogradu odmarali od snimanja: Koja je tajna lepote Džesike Grin?

Autor:

Zabava

11.03.2019

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumci koji snimaju drugu sezonu planetarno popularne serije Predstraža (The Outpost), već drugi mesec borave u Srbiji. Na Beograd su se lako navikli, pa svakodnevno uživaju u srpskim specijalitetima i obilascima prestonice.

RepublikaFoto: Promo foto
Anando Desai-Baroći, Džesika Grin i doktorka Tanja Radenkov...

Za lepu glumicu  Džesiku Grin, poznatu po seriji Roman Empire, koja u Predstraži tumači glavnu rolu, važno je da nakon napornih i celodnevnih snimanja nađe vremena za sebe. Zato je deo jučerašnjeg dana provela u poliklinici Eterna na Vračaru. Saznajemo da je izrazila želju da osveži, hidrira i nahrani lice. Zato je uradila popularan tretman, koji predstavlja najnoviji trend u svetu – PRP proceduru. Ovaj tretman poznat je kao “vampirski” i podrazumeva  osvežavanje lica sopstvenom krvlju sa velikom količinom faktora rasta.

RepublikaFoto: Promo foto
Džesika Grin

Nakon posete poliklinici, negovana lepotica Džesika Grin je sa kolegom sa seta Anandom Desai-Baroćijem, opuštena i nasmejana uživala u slobodnom danu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading