Filmski Fredi Merkjuri u tajnosti došao u Beograd: Otkriveno šta je glumac radio u glavnom gradu!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

10.03.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre manje od tri godine oskarovac Rami Malek nekoliko meseci snimao je film u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ramimalek

A post shared by Rami Malek?? (@rami._.malek) on Mar 5, 2019 at 3:43am PST

 

Američki glumac u Beogradu u strogoj tajnosti radio je rimejk filma "Leptir" (Papillon) u režiji Danca Mikela Noera i prema scenariju Arona Guzikovskog.

Nakon što je saopšteno da je dobio Oskara za najboljeg glumca u filmu "Boemska rapsodija", na društvenim mrežama Maleku su stigle čestitke i od kolega glumaca Slavka Sobina i Nikole Kenta.

 

 

- E, Slavko, šta ti je to?

- Ma ništa, samo slika s oskarovcem Ramijem Malekom. Nešto kad smo snimali skupa jedan mali film "Leptir", pa izašli van. Ništa posebno - napisao je hrvatski glumac Sobin ispod fotografije u društvu kolega iz provoda u kafani.

Hrvatskog glumca gledaćemo i u novoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", a zanimljivo da su Malek i on veći deo scena u filmu snimali u srpskom zatvoru. Sobin i Malek imaju čak i scene tuče, za koje, kako saznajemo, nisu koristili pomoć dublera.

"Leptir" je loše prošao kod kritike. Film je zasnovan na memoarima Anrija "Leptira" Šarijea, sitnog kriminalca iz Pariza nepravedno osuđenog tridesetih godina prošlog veka na doživotnu robiju za ubistvo. Uz pomoć uvrnutog falsifikatora Luja Degaa, on uspeva da pobegne iz ozloglašene kaznene kolonije na Đavoljem ostrvu u Francuskoj Gvajani. Šarijea je tumačio Stiv Mekvin, a Degaa Dastin Hofman. U novoj verziji Malek je "zamenio" Hofmana, dok će Čarli Hanam, zvezda serije "Sinovi anarhije" (Sons of Anarchy) i filma "Grimizni vrh" igrao Anrija Šarijea. Originalni film sniman je u Španiji, na Jamajci i na Havajima i bio je nominovan za Oskara za muziku. Nova verzija nije uspela da mu pomuti slavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading