Kajli Džener najmlađa milijarderka na svetu!

Autor:

Zabava

05.03.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa ćerka Kris Džener, Kajli je upravo ušla u istoriju kao najmlađa milijarderka svih vremena!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 9, 2019 at 11:24pm PST

Zahvaljujući društvenim mrežama, popularnosti svoje porodice, rijalitiju, sopstvenom kozmetičkom brendu "Kylie Cosmetics", 21-godišnja rijaliti zvezda postala je milijarderka.

 

Njena vrednost sada daleko nadmašuje vrednost ostalih članova njene familije; mame Kris, sestre Kim Kardašijan, sestara Kloi i Kortni Kardašijan, kao i oca Kejtlin Džener.

Kajli je ovim neverovatnim postignućem nadmašila osnivača Fejsbuka Marka Zakerberga, koji je svoju prvu milijardu dolara zaradio u 23. godini.

- Ništa nisam očekivala. Ne mogu da predvidim budućnost. Ali osećaj je predivan - izjavila je kajli za magazin "Forbes", koji je prvi objavio njen odlazak u istoriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks for all the love on the valentine collection! i have more surprises coming soon! p.s. Mary Jo matte on the lips ?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 5, 2019 at 12:11am PST

- Lepo je to nositi na svojim leđima - rekla je.

 

Prema Forbsovoj listi, sam brend "Kylie Cosmetics" koji je pokrenula 2015. godine vredan je 900 miliona dolara - i sve je njeno.

- Pojavila sam se u nekoliko radnji, radila sam uobičajeno na društvenim mrežama - i upalilo je - rekla je Kajli o svom uspehu.

Majka jednogodišnje devojčice uverena je da je za njen uspeh najviše zaslužne društvene mreže; 175 miliona pratilaca na Instagramu, Snepčetu, Tviteru i Fejsbuku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@calvinklein #mycalvins #ad

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 14, 2019 at 12:57pm PST

 

- To je moć socijalnih mreža. Imala sam veoma dobru poziciju i pre nego što sam išta započela - rekla je najmlađa milijarderka za "Forbes".

Podsetimo, Kajli Džener je u oktobru prošle godine častila mamu rođendanskim poklonom od 250.000 dolara, crvenim luksuznim Ferarijem 488, specijalno poručenim za mamu Kris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading