Preminuo Luk Peri!

Autor:

Zabava

04.03.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serije "Beverli Hils, 90210", čuveni glumac Luk Peri preminuo je jutros u bolnici u Los Anđelesu.

Foto: youtube.com/TODAY
Nije uspeo... Luk Peri

Glumac koji se proslavio ulogom Dilana Mekeja, prošle srede imao je veoma jak moždani udar nakon čega je prebačen u bolnicu na posmatranje, ali mu se stanje danas pogoršalo nakon čega je preminuo.

Uz Perija su sve vreme bili njegova deca, sin Džek, ćerka Sofia, verenica Vendi Medison, bivša supruga Mini šarp, majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom i sestra Ejmi kao i brojni drugi članovi porodice i priajtleji koji su se nadali da će se Luk izvući.

Lekari su proteklih dana čini sve da poprave njegovo zdravstveno stanje, ali je šlog po svemu sudeći veoma oštetio mozak popularnog glumca zbog čega je preminuo prenosi sajt "TMZ".

Luk je imao polodnu glumkačku karijeru, a nakon uloge u seriji "beverli Hils 90210", predviđali su mu blistavu budućnost. Jedna od njegovih značajnijih uloga je u filmu Kvenitna tarantina "Bilo jendom u Holivudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading