Prva fotografija Džonija Depa: Legendarni glumac snima u Beogradu!

Autor:

Zabava

01.02.2019

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoni Dep već nekoliko dana boravi u Beogradu gde snima film pod nazivom "Minamata". Snimanje ovog filma počelo je pre pet dana u Luci Beograd, a najplaćeniji holivudski glumac Džoni Dep igra glavnu ulogu, slavnog fotoreportera Vilijama Eugena Smita.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Snima visokobudžetni film... Džoni Dep

Kako prenose očevici, Dep se trudi da što verodostojnije predstavi Eugena koji je napravio najfascinantinje fotografije o zagađenju u Drugom svetskom ratu koje je oštetilo zdravlje na stotine stanovnika grada Minamata. Ovaj film snima se kamerom koja do sada nije viđena na ovim prostorima, a producenti su oduševljeni snimljenim materijalom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First look of Johnny (as photographer W. Eugene Smith in Minimata) #johnnydepp #minimata

A post shared by Johnny Depp (@fadepp_) on Jan 31, 2019 at 11:22am PST

Jedan poznati beogradski restoran je 24 sata na raspolaganju glumcu kao i celoj ekipi i u samom hangaru u kom se snima stoji njihova kućica, nalik najopremljenijim kioscima u nekoj od svetskih metropola sa stalno dostupnim sveže ceđenjm sokovima, izobilljem voća i svega drugog što ekipa voli da jede i pije.

Dep ima svoj motohoum vezan za sam hangar u kojem mu su mu zagarantovani potpuna privatnost i udobnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading