Ona nije trudna: Svet tvrdi da Megan Markl lažira trudnoću, bebu nosi surogat majka!

Autor: Alo.rs

Zabava

28.01.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se saznalo da je Megan trudna, poznatom paru na budućoj prinovi čestitke pristižu, ali ima i onih samo čekaju priliku da napadnu ne baš omiljenu princezu. Među njima svakako prednjače i ovi koji tvrde da u tom stomaku nije beba već jastuk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan i Hari...

Naime, društvenim mrežama se šire Meganine fotografije koje navodno idu u prilog ovoj tvrdnji. Na nekima se vidi vojvotkinja u čučećem položaju koji je, kako kažu, za trudnice vrlo komplikovan i sigurno se ne može obavljati sa takvom lakoćom s kojom to radi ona. Ima i onih koji su primetili da joj stomak ima moć šetanja pa je u različitim pojavljivanjima različito postavljen.

- Dvaput je čučnula, najpre da bi podigla psa. Pogledaj koliko je nagnuta napred. Sagnula se s otvorenim kaputom pa možete da vidite kako joj se stomak skupio. To ne bi bilo moguće da je beba unutra - tvrdi drugi korisnik ove društvene mreže.

Foto: twitter.com/printscreen

Zanimljiva je i teorija koja kaže da vojvotkinja sigurno nije trudna jer je odavno poznato da se ni po koju cenu ne bi ugojila.

- Ona je ranije izjavila da ne želi da se ugoji pa je zato čak i njen bivši muž potpisao predbračni ugovor sa klauzulom o povećanju težine. Dakle, ona nije trudna. Surogat majka je - objasnio je svoju tvrdnju još jedan od korisnika Tvitera.

Foto: twitter.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading