Pukla tikva: Razvode se Džordž Kluni i Amal!

Autor: Alo.rs

Zabava

24.01.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska advokatica Amal Kluni navodno je rešila da stavi tačku na brak sa holivudskim glumcem Džordžom Klunijem i to samo 15 meseci nakon venčanja, prenose strani mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amal i Džordž...

Amal je provela nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u noćnim izlascima, a izvor koji se zatekao u društvu advokatice otkrio je da je Klunijeva supruga nezadovoljna bračnim životom i da sve češće utehu nalazi u alkoholu.

- Kada je popila dovoljno alkohola, počela je da priča o svom braku. Očigledno je da nije najsrećnija u braku i činilo se kao da joj je laknulo što Džordž nije u njenoj blizini - rekao je upućen izvor i dodao da je Amal nezadovoljna jer nema vremena za sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odlučili se na razvod...

- Ona sada živi u njegovom svetu, a dodajte tome i pritisak da ostane u drugom stanju – pa će svima biti jasno zašto je Amal sada nezadovoljna - dodao je isti izvor. Takođe je otkrio da Amal strahuje da je izgubila poslovni kredibilitet otkako je postala gospođa Kluni.

- To je ozbiljan udarac za nju, jer se plaši da je ljudi više ne uzimaju za ozbiljno kao pre - zaključio je izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

25.01.2019 17:28

Nema vise vremena za sebe? Mislila sam da nema dovoljno vremena za decu.Egoista kao i ostali koji neznaju sta ce sa parama, pored toga je raga sa velikom glavom prema sitnim ramenima.