Ana Mihajlovski očajna: Mi smo za muškarce milfare,polovnjače, a oni se šepure...

Autor:

Zabava

07.12.2018

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Mihajlovski novom objavom ponovo je pokrenula lavinu komentara.

RepublikaFoto: instagram.com/anamihajlovski_official
Ana Mihajlovski...

Ana je opisala kako ljudi vide ženu, a kako muškarca nakon razvoda. Kako Ana kaže, ženu nakon razvoda mnogi vide kao "polovnjaču", dok je sa muškarcima situacija drugačija.

- Da li ste ikada pitali muškarca koliko se puta zabavljao, razveo, dobio dece, ispao budala? Nisam sigurna da je to nešto što definiše bezgrešnu masu. S druge strane za ženu, neminovnost posle razvoda jeste neki od popularnih naziva poput: "milf, polovnjača, raspuštenica". I dok nam se silni frajeri sa po pet bivših žena, tako "kao vino" šepure ponosni, mi smo POLOVNJAČE. Pa, ukoliko vam se spontano desi da izađete iz kuće i razmenite par fora sa muškom osobom postoji velika opasnost da vam onako, kroz šalu naravno,  ako nije za vezu, nego eto malo bi se zezao - napisala je Ana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Nuspojave razvoda" Da li ste ikada pitali muskarca koliko se puta zabavljao, razveo, dobio dece, ispao budala? Nisam sigurna da je to nesto sto definise bezgresnu rasu. Sa druge strane za zenu, neminovnost posle razvoda jeste neki od popularnih naziva poput: "milf, polovnjaca, raspustenica". I dok nam se silni frajeri, sa po pet bivsih zena, tako "kao vino" sepure ponosni, mi smo POLOVNJACE. Pa, ukoliko vam se spontano desi da izadjete iz kuce i razmenite par fora sa muskom osobom, postoji velika opasnost da vam onako, kroz salu naravno, provuce kako nije za vezu nego eto, malo bi se prozezao? sve to naravno obogaceno seksualnim insinuacinama i salama koje su samo doticnom smesne. Verovatno veli, vec se razvela sta se pravi devica?! Ukoliko niste u istoj prici, a pouzdano znam mnoogo nas koje NISMO, osecacete se ponizeno i krivicete sebe sto se niste zakljucale u sobu, zauvek! Izvinite zene, namece se pitanje: "Jesmo li mi krive?!" Jasno je da ce mnogo vas odgovoriti sa da! I znate sta, u pravu ste, krive smo.. Cast najcasnijima! Ali sve i da jesmo, gde se njihovi "momenti" sakriju?! I jos bitnije gde je granica? Gde prestaje zezanje i pocinje preterivanje?? Ako je svet otisao dalje od onog patrijarhalnog tripa, zanima me ko je pravio selekciju sta je pase, a sta pripada ovom 21. veku? Znate sta? Biti stoka je uvek pase! Procenite situaciju i zenu! Ne imponuje svima poziv na "zabavu" ma koliko razvedena bila! A vi drage dame, ukoliko ne zelite da dobijete moralni samar od same sebe, proklinjete dan kada ste dozvolile sebi da ostvarite komunikaciju, najbolje je da se klonite takvih ponizenja u potpunosti dok neki od ovih poslednjih mohikanaca ne prokopa put do vas! Ima i tih normalaca i hvala im sto se trude da zenu tretiraju sa postovanjem, kakva god ona bila, jer to govori o njihovom vaspitanju, dobroti, pogledu na svet! Namaste? xo xo xo

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Dec 6, 2018 at 9:43am PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

07.12.2018 14:31

Neka se zapita zasto je sklopila dva braka. A zatim zasto je razvela dva braka. Ima i u njoj krivice. Nemoj se udavati ako mislis da ces se razvesti.