DEMI MUR U LJUBAVNOJ VEZI SA BEOGRAĐANKOM!

Autor: A. MAKUŠEV - A. IVANOVIĆ

Zabava

31.07.2017

07:41 >> 10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska zvezda Demi Mur u četvrtak je doputovala u Beograd, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, razlog zbog koga je svetski popularna glumica došla u Srbiju je ljubav! Demi je u romantičnoj vezi sa devojkom poreklom iz naše prestonice već neko vreme, a dve lepotice su nekoliko dana uživale u ljubavi skrivene od očiju javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demi Mur je sa devojkom provela nekoliko nezaboravnih dana u Beogradu

Naime, kako saznajemo, Murova je lepoticu rodom iz Srbije upoznala u Americi, a varnice su odmah sevnule. Strani mediji su već spekulisali da zanosna glumica gaji naklonosti prema istom polu, što se izgleda ispostavilo kao tačno.

Srpski telegraf je otkrio da je planetarno poznata zvezda u Beograd doputovala u četvrtak, te pravo otišla u zagrljaj ljubavnice, s kojom je produžila do skrivenog prestoničkog kafića.

Razmenjivale nežnost

- U početku nismo bili sigurni da je to Demi Mur, prosto teško je poverovati da bi jedna takva zvezda sasvim opušteno ušetala u jedan beogradski lokal. Pritom, došla je u pratnji ženske osobe, a celo veče su se smejale i izgledale posebno bliske. Tek posle nekog vremena shvatili smo da žena koja nam liči na Demi u stvari priča na engleskom i tek tad nam je sve bilo jasno. Lepa devojka sa kojom je bila u društvu konobaru se obraćala na tečnom srpskom, vidi se da je sa naših prostora, kasnije smo je i prepoznali - započeo je očevidac koji nije želeo da otkrije ko je lepotica koja je zavela Demi.

- Nakon što smo utvrdili da je reč o holivudskoj zvezdi, konobar mi je rekao da to nije prvi put da su dve dame zajedno došle u njegov lokal, te da je Murova zbog devojke već nekoliko puta bila u Beogradu. U jednom trenutku su se uhvatile i za ruke, delovale su baš prisno, videlo se da ne mogu da se suzdrže. Prosto, videlo se da su zaljubljene. Nisu imale nikakve posebne zahteve, samo da budu same i da ih niko ne ometa. Izgleda da su bile uverene da ih niko neće prepoznati, pa se nisu uzbuđivale što su ih ljudi znatiželjno posmatrali zbog dodira i osmeha koje su razmenjivale - zaključio je izvor za Srpski telegraf.

Bliska sa stilistkinjom

Nakon razmenjivanja nežnosti u kafiću, Demi je otišla i do popularnog prestoničkog restorana "Madera", a kako saznajemo, razlog je proslava rođendana stilistkinje Maše Mandžuke. Maša je poreklom iz Beograda, a modne studije završila je u Njujorku, u kome trenutno živi. Kako saznajemo, Demi i Mandžuka se znaju već neko vreme, a strani mediji su svojevremeno objavljivali njihove zajedničke fotografije sa brojnih događaja koje su zajedno posećivale. Stilistkinja poznaje brojne svetske zvezde, među kojima je i glumica Džesika Alba, koja joj neretko lajkuje slike na društvenim mrežama, ali Demi je jedina holivudska glumica koja je prisustvovala njenoj proslavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading