Zoran Marjanović ulazi u "Parove"?!

Autor: blic.rs

Zabava

12.11.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka "Parova" Bojana Ristivojević otkrila je takmičarima da u rijaliti uskoro ulazi petočlana porodica, koja će postati ravnopravna sa ostalim takmičarima koji su trenutno u vili.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović

Producenti pregovaraju sa Zoranom Marjanovićem i njegovim ocem Vladimirom.

- Pregovori traju već mesec dana, a porodica Marjanović je imala specijalne uslove. S obzirom na to da optužnica protiv Zorana za teško ubistvo supruge Jelene i dalje postoji, a da se on brani sa slobode, veliko je pitanje kako bi to funkcionisalo. Ipak, producenti su uporni u želji da njega i njegovog oca Vladimira ubace u rijaliti - otkriva izvor VIP magazina i dodaje:

- Ponudili su im ozbiljnu sumu, koju bi retko ko mogao da odbije, ali njih dvojica i dalje razmišljaju. Ipak je bio veliki pritisak na Zorana zbog cele situacije, tako da on nije siguran da li bi mogao da prihvati ponudu i bude izložen ponovnom medijskom pritisku.

S druge strane, producenti Televizije „Hepi“ su za pomenuti magazin kratko prokomentarisali ova saznanja:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Porodica Marjanović

- Dogovor je postignut. Porodica Marjanović ulazi u rijaliti šou „Parovi“. Ovako nešto se ne pamti. Ulazi pet članova porodice Marjanović i to će biti veliko iznenađenje za sve.

Optužnica protiv Zorana Marjanovića za ubistvo njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, već drugi put je vraćena na dopunu radi "boljeg razjašnjenja stanja stvari", što jasno ukazuje da je u čitavoj istrazi ubistva došlo do brojnih propusta.

Ubistvo Jelene Krsmanović već dve i po godine najkontroverzniji je slučaj u Srbiji. Od samog početka istrage ubistvo pevačice prate brojna pitanja, a na mnoga od njih, uprkos podizanjima optužnice protiv Zorana Marjanovića, i dalje nema odogovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading