Šešelj širi stranku sa učesnicima rijalitija: Parovi budući ministri!

Autor: G. D.

Zabava

05.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Šešelj prekjuče je bio u ulozi voditelja emisije "Upoznajte parove" na TV Hepi, gde je javno uručio članske karte učesnicima rijalitija za svoju stranku.

RepublikaFoto: bandicam
Vojislav Šešelj u Parovima!

Šešelj je doneo članske karte kao dokaz da su učesnici rijalitija "Parovi" postali članovi njegove stranke, a onda ih javno udelio svima njima.

Vojislav: Sad ste postali članovi moje stranke i od sada morate biti dostojni toga

 

- Prošli put smo ovde imali učlanjenja u Srpsku radikalnu stranku. Da li smo u programu? Nemojte da me gasite sada. Milutin Radosavljević, čestitam, i Đorđe Tomić. Sad ste postali članovi moje stranke i od sada morate biti dostojni toga. Ne možete više da vređate dame. Ove vaše žene ovde ne smete da dirate - rekao je Šešelj.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Milutin Radosavljević Mili

Potom je Šešelj pitao ko još želi da se učlani, a javili su se Ivan Marinković, pa je Šešelj zamolio obezbeđenje da mu donese pristupnicu i za njega.

Nakon ovoga javilo se još nekoliko učesnika koji su želeli da pristupe, pa je dr Vojislav i za njih zatražio pristupnice.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Đorđe Tomić

Iako je ovaj potez mnoge iznenadio, većina je ovo opravdala time što će njemu ovo doneti još mnogo članova iz spoljnog sveta, tačnije fanova rijaliti-zvezda koji će zbog svojih omiljenih likova takođe pristupiti Vojinoj stranci. Šešelj je dodao i da Milija vidi kao odličnog budućeg inspektora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading