Učesnica "Parova" tvrdi: Savo Milošević me je iskoristio kada sam bila klinka!

Autor: happytv.tv

Zabava

28.10.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je učesnica "Parova" bila u vezi sa proslavljenim fudbalerom i reprezentativcem Srbije Savom Miloševićem uzburkula je domaću javnost.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Savo Milošević

Stvar se dodatno zahuktala nakon saznanja da Milošević sa atraktivnom takmičarkom bio u vezi dok je bio u braku sa bivšom ženom.

Dan nakon skandaloznog saznanja, Galorinijeva se poveravala Voljenki u dvorištu velelepne vile:

- Ne kažem da ponižavam Savu Miloševića, da nije poznat, ali naspram ovih ostalih ljudi koje znam, on i nije toliko bitan - počela je svoju priču Dina, a potom i otkrila kako su se upoznali:

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dina Galorini

- Upoznali smo se u jednom klubu. Bila sam klinka kada smo bili zajedno, nisam znala da je oženjen. On je meni tad prišao, igrali smo se, zezali se... Morala sam da krenem kući, uzeo mi je broj. Pošalje mi poruku: "Ajde vrati se, mnogo nam je bilo lepo." Nisam mogla, išla sam za Barajevo. Sutra dan smo se ponovo čuli. On je bio prvi stariji muškarac i to mi je tada imponovalo. Znala sam da je on fudbaler, ali nisam tada mnogo pratila. Nisam bila u svemu tome, niti u krugu u kojem sam sada krećem - objasnila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading