Ivan Marinković prozivao Šešelja: Ne prosipaj nam pamet, idi skupljaj glasove!

Autor:

Zabava

15.10.2018

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav Šešelj i Ivan Marinković ušli su u raspravu koja je jednog momenta poprimila neprijatnu konotaciju, pa su ostali učesnici morali da ih smiruju.

RepublikaFoto: bandicam
Stigao u "Parove"... Vojislav Šešelj

Produkcija "Parova" je napravila totalni preokret, pa je preksinoć u goste pozvala političara kao voditelja emisije "Upoznajte parove", koja se emitovala u večernjim satima.

Takmičari vile bili su oduševljeni njegovim dolaskom, pa je on, ponesen time, održao lekciju ukućanima. Ivanu Marinkoviću se to nije dopalo, pa je bez straha ušao u raspravu sa Šešeljem.

Bivši suprug pevačice Goce Tržan oštro je isprozivao političara naočigled svih. Sve se odigralo kada je jedna gledateljka putem telefona poželela da pohvali Ivana, a Vojislav i Mili su sve vreme pričali.

Političar je imao ulogu voditelja rijalitija "Parovi", što se nije dopalo bivšem mužu Goce Tržan

RepublikaFoto: bandicam
Prozivao Šešelja... Ivan Marinković

- Vojo, ja želim da čujem ovu ženu, a ne tebe i Milija. Ja ne mogu da verujem šta čovek radi. Bolje idi napolje i skupljaj glasove nego što si došao ovde da prosipaš pamet - rekao je Šešelju bivši muž Goce Tržan.

Ma čovek došao ovde da se reklamira, a napolju deli letke i moli ljude da budu deo njegove stranke, ja sam njega poštovao, ali više ne

Foto: bandicam
Oterao Marinkovića i tajnu sobu... Voja

- Ma ko tebi smeta, čoveče. Pričaj ti, nemoj sada da te pošaljem u tajnu sobu na menjanje baterija - odbrusio mu je Voja.

- Ma čovek došao ovde da se reklamira, a napolju deli letke i moli ljude da budu deo njegove stranke, ja sam njega poštovao, ali više ne - vikao je Marinković.

- Ajde sad ti u izolaciju. Straža! Odmah dođite po njega i vodite ga - zatražio je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading