Čovek je patološki lažov?! Conjo netačno odgovorio na gotovo sva pitanja na poligrafu!

Autor:

Zabava

10.10.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jovanović Conjo nije odgovorio iskreno gotovo ni na jedno pitanje koje mu je bilo postavljeno na poligrafu!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Nikola Jovanović Conjo

Već tri godine pokušavao je da uđe u rijaliti "Parovi“, a sada kada mu je to omogućeno, napravio je najveći skandal do sada.

Svoju ženu Milku prevario je dva puta u rijalitiju, međutim, oba puta je negirao da je to uradio, pa je pomislio da će prevariti i poligraf. Žena mu je preko priajtelja poručila da mu se više ne vraća.

Konobar se hvalio svojim bogatstvom, skupim kolima i velikim imanjem, ali među prvim pitanjima otkrio je da je bio u aferi sa poznatom glumicom koja ga je finansirala:

- Njen muž je jako moćan u Beogradu, ona je meni finansijski pomogla kada sam bio na Kopaoniku, ne mogu da kažem ko je u pitanju. Ona ima 52 godine. Bili smo zajedno pre dve godine", rekao je Conja, ali je odgovor bio - laž.

Slagao je i da ga nije jurio medved, da nije oženio Milku zbog papira, da nije ljubomoran na Milija, da ima mnogo novca i veliko imanje. Iskreno je odgovorio samo na dva pitanja i to: "Da li je istina da je pre tebe sa Milkom bio konobar Medo Brundo?" i "Da li je istina da se oblači u najluksiznijim buticima?"

- Istina je da je sa Milkom bio Medo Brundo - priznao je Conjo i da nije istina da se oblačim u luksuznim i ekskluzivnim buticima.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Seks Ljubice i Conje

I ono što su svi čekali da čuju, zbog čega je poligraf I urađen, jeste priznanje oko seksa sa Ljubicom, koju je sve vreme poricao. Tako je i tokom testiranja rekao da nije imao vrelu akciju sa plavokosom takmičarkom, što je poligraf prepoznao kao laž i time je otkriveno da je sve vreme lagao sebe, s obzirom da su svi znali istinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading