Ljubica za pare spavala s muškarcima: Na grupnjake pristajala za 200 evra!

Autor:

Zabava

09.10.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ljubica Stankov naknadno je ušla u velelepnu vilu i šokirala javnost i učesnike pričama iz privatnog života.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ljubica Stankov

Ona je cimerima pričala o problematičnom dečku i otkrila da je abortirala njegovo dete, a dobro obavešten izvor blizak plavuši za Rijaliti ekskluzivno otkriva da je Ljubica, pored toga što je radila kao striptizeta i tako zarađivala za život, dodatni novac uzimala i pružajući seksualne usluge muškarcima za novac, a pristajala je čak i na grupni seks, za koji je uzimala 200 evra.

Šokantne informacije došle su i do uha njenog oca, s kojim zbog toga ne priča više od tri godine

- Ljubica je u svom kraju poznata kao devojka koja je vrlo loš primer mladim generacijama. Rano je ostala bez majke, koja je imala velikih problema sa alkoholom, a sa ocem nikada nije bila u dobrim odnosima. Iako je on doktor i ima dobar status i reputaciju, zbog problema koje je imao dok je bio u braku sa njenom majkom, sve je preneo i na ćerku, za koju ga je u jednom trenutku doslovno bilo briga. Posle smrti majke, Stankova je krenula stranputicom, a prepuštena samoj sebi na razne načine se snalazila kako bi zaradila novac. Zaposlila se kao striptizeta u jednom klubu i imala dobru dnevnicu, međutim, kako joj bio preko potreban novac, smišljala je na koje sve načine može da dođe do lake zarade - priča naš sagovornik blizak Ljubici i nastavlja:

- Ljubica je shvatila da u današnje vreme nije retkost da mlade devojke pružaju seksualne usluge za novac i da se šlepaju uz lovatore, koji im sve plaćaju u zamenu za to da im budu pratnja i služe samo za seks, te je došla na ideju da unovči telo. Preko društvenih mreža je zakazivala susrete sa muškarcima i za seks tražila određenu sumu novca. Sastajala se s njima preko dana ili noću kada bi završila sa igranjem u klubu. U više navrata je dobijala i ponude za grupni seks sa dva muškarca, a slične ponude dobijala je i od parova koji su dugo u vezi, ali su skloni raznim egzibicijama i eksperimentisanju. Pristajala bi i na to, ali je uvek tražila od 150 do 200 evra kako bi prihvatila ponudu. Poveravala se bliskim drugaricama, ali kako se s nekima od njih kasnije posvađala, za njene postupke se vrlo brzo pročulo. Šokantne informacije došle su i do njenog oca, s kojim se tek tada toliko posvađala da se nakon žestoke rasprave nisu čuli više od tri godine. Čim je došla do veće sume novca, prestala je da se nudi za novac i našla bolji posao, a sve ono što je radila do tada ostavila je iza sebe - završava naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading