ALEKSANDRA PREVARILA DEČKA U RIJALITIJU!

Autor:

Zabava

04.09.2018

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Aleksandra Tasić (19) u šou-program ušla je kao uveliko zauzeta devojka, koja je srećno zaljubljena u svog dugogodišnjeg partnera.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Parovi Stream 1
Aleksandra Tasić

Neposredno pred početak šou-programa otkrila je da će ostati verna svom dečku, koliko god da se zadrži u vili u Zemunu, međutim, odmah po ulasku prevarila ga je sa ni manje ni više Nikolom Lakićem, a par sada najavljuje da će pred kamerama napraviti i bebu.

Ukućani ih prizivaju na sve strane govoreći da bi produkcija trebalo da im napravi zasebnu sobu u kojoj će samo njih dvoje provoditi vreme

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nikola Lakić

- Aleksandra i Nikola zbližili su se odmah po ulasku u vilu, a mnoge je iznenadilo to što se atraktivna plavuša Lakiću odmah uvukla u krevet. Ništa ne bi ni prošlo toliko zapaženo da ona svima nije jasno stavila do znanja da ni sa jednim muškarcem neće biti prisna i intimna zbog toga što je u srećnoj vezi i što je dečko gleda sve vreme. Među prvima je počeo da joj se nabacuje bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković, koji je najavio da će joj napraviti dete, međutim, kako Aleksandra nije želela da ima ništa sa njim, što mu je jasno stavila do znanja, ipak je odustao od te namere. On je, međutim, na iznenađenje mnogih počeo da se zbližava sa plavušom bez obzira na to što je zauzeta, a Tasićka je ukućane vile u Zemunu šokirala time što je počela da koketira sa njim, a nakon toga su se osamili, završili u krevetu i razmenjivali nežnosti. Kako joj se Lakić svideo, kočnice su joj popustile, pa je Aleksandra ipak odlučila da mu da šansu, a svom dečku se na suptilan način izvinila preko kamere - priča naš sagovornik i dodaje da Tasićeva ima ozbiljne planove sa Markom:

- Njih dvoje su se za vrlo kratko vreme dosta zbližili da su čak i prenaglili kada je donošenje nekih odluka u pitanju. Shvatili su da se odlično slažu, a kako znaju da će u rijalitiju biti jako dugo, pričali su o raznim temama. Aleksandra je Nikoli u jednom trenutku rekla da bi volela da ima dete sa njim i da ne bi imala ništa protiv da se to dogodi baš u vili u Zemunu. Na uvo mu je šapnula da se nikad tako brzo nije zaljubila u nekog muškarca, te i da oseća da je on onaj pravi. On je od tog trenutka toliko uzbuđen da se od nje ne odvaja, a svaku priliku koristi da joj pokaže koliko mu je stalo. Ukućani ih prozivaju na sve strane govoreći da bi produkcija trebalo da im napravi zasebno sobu u kojoj će samo njih dvoje provoditi vreme - završava naš sagovornik.

Mnoge je najviše iznenadilo to što Tasićka ni jednog trenutka nije pokazala da se kaje zbog toga što je na takav način ostavila dečka sa kojim je dugi niz godina u vezi, a uveliko se spekuliše da će ga produkcija na kratko ubaciti kao gosta u vilu, te nema sumnje da će biti dinamično ako se sve troje sastanu oči u oči. Našu priču potvrđuje i činjenica da su Aleksandra i Nikola uzeli igračku-bebu od koje se ne odvajaju i koju sve vreme nose sa sobom po vili, praveći se kao da je u pitanju prava beba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading