Počeli "Parovi": EVO KO SU NAJVEĆE ZVEZDE!

Autor:

Zabava

27.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedma sezona popularnog rijalitija "Parovi" startovala je juče na TV Hepi, a sudeći po takmičarima koji su se uselili u velelepnu vilu u Zemunu, nema sumnje da se svašta očekuje.

RepublikaFoto: Republika
Luka Maksimović

Produkcija je odlučila da u ovu sezonu ubaci najrazličitije profile ljudi, a najveće iznenađenje gledalaca svojim ulaskom izazvali su Ljubiša Preletačević Beli, Ivana Živković Žizela i Aleksandar Požgaj.

Preletačević zatvorio lokal koji poseduje u Beogradu zbog ulaska u rijaliti

U trci za glavnu nagradu je i bivši predsednički kandidat Luka Maksimović poznatiji pod pseudonimom Ljubiša Preletačević Beli. U javnosti se proslavio po tome što je na osnovu jedne od akcija kritike političkog sistema postao političar i kandidat za predsednika Srbije na predsedničkim izborima 2017. godine. Za vrlo kratko vreme postao je uzor mladim generacijama. Iako je oduvek želeo da postane voditelj, na kraju se ipak odlučio da se oproba pred kamerama i u ovakvoj vrsti TV formata. Kako Maksimović već dugo ima svoj kafić u samom centru Beograda, lokal će privremeno biti zatvoren zbog njegovog odsustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading