MANIJAK NAPAO IRMU USRED DANA!

Autor:

Zabava

21.08.2018

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Irma Serjanić otputovala je na nekoliko dana u Crnu Goru, gde se odmara nakon izlaska iz vile u Zemunu, ali nije ni slutila da će odmah po dolasku doživeti veliku neprijatnost.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Irma Serjanić

Naime, ispred hotela u kom je odsela u Budvi presreo ju je muškarac nakon što je izašla iz taksija sa dva kofera. Kako dobro obavešten izvor za Rijaliti otkriva, Irma je pretrpela veliki stres jer je nepoznati muškarac u jednom trenutku pokušao da je opljačka izvadivši nož kojim je pokušao da joj raseče ruku.

Brzo su joj pružili prvu pomoć jer je ruka počela opasno da joj krvari, ali, srećom, rez nije bio dubok

- Posle skoro 10 meseci, koliko je provela u rijalitiju, Irma je odlučila da se dobro odmori, pa je sebe počastila letovanjem na Crnogorskom primorju. U Budvi je tik do mora rezervisala hotel sa četiri zvezdice koji ima privatnu plažu. Pošto se taksijem dovezla ispred hotela, zamolila je vozača da joj pomogne da izvadi kofere iz gepeka kako bi mogla da ih odvuče do ulaza. Kada su izvadili prtljag, vozač taksija je krenuo, a Serjanićka je zastala na trenutak kako bi iskucala SMS. U tom trenutku je iz uzane ulice koja se nalazi pored dvorišta hotela izleteo nepoznati muškarac sa crnim naočarima na glavi koji je pokušao da joj otme kofer. S obzirom na to da ga Irma nije odmah spazila, ispao joj je telefon iz ruke u trenutku kada je muškarac nasrnuo na nju. Čim je videla da je počeo da odnosi kofer, poletela je ka njemu, pa su počeli da se otimaju. Irma je vrišta i zvala pomoć, a napadač je u tom trenutku stavio ruku u džep i izvadio skakavac, nakon čega je počeo da preti Serjanićevoj da će joj nož zabiti u oko ako ne bude pustila prtljag - priča naš dobro obavešten izvor blizak plavuši i dodaje da je puka sreća što su zaposleni na recepciji hotela videli sa prozora šta se dešava i izleteli napolje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

A post shared by Irma Sejranic Ilic (@irma_official_) on Jun 30, 2017 at 2:25pm PDT

 

- Sreća u nesreći je što su ljudi iz hotela videli sa prozora videli šta se dešava i izleteli napolje da pomognu. Irma je u tom trenutku počela da zapomaže, a kada je video da sigurno neće pustiti kofer, nožem joj je rasekao ruku, pustio prtljag i pobegao u nepoznatom pravcu. Irmi je osoblje hotela pritrčalo i pomoglo da uđe unutra da se smesti, a ona im je zatražila tablete za smirenje jer je mislila da će je nasilnik osakatiti, a kofer nije smela da pusti jer joj se u njemu nalazila sva potrebna dokumentacija. Brzo su joj pružili prvu pomoć jer je ruka počela opasno da joj krvari, ali se, srećom, sve brzo sredilo, rez nije bio dubok - završava naš izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer #fitnessmotivation #beach #beutifullday #singer #tattoo #music #prada

A post shared by Irma Sejranic Ilic (@irma_official_) on Jul 22, 2017 at 7:05pm PDT

 

Stupili smo u kontakt sa Irmom, koja je potvrdila naša saznanja.

- Ježim se kad god se setim tog dana. Mislila sam da će taj nasilnik ubiti usred bela dana jer je bio jako nervozan i nasilan. Srećom, pa sam i ja ovakva kakva jesam i nisam dopustila da mi otme kofer. Pomoglo mi je osoblje hotela i sve se, srećom, na kraju dobro završilo - rekla je Serjanićeva za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading