Počinje sedma sezona rijalitija: PAROVI U KARANTINU!

Autor:

Zabava

18.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedma sezona rijalitila "Parovi" uskoro će početi na Hepi televiziji, a iz produkcije kažu da će šou-program u predstojećoj sezoni imati potpuno novi koncept, pa će na samom početku takmičari biti u karantinu u nekoj od evropskih zemalja.

RepublikaFoto: google.rs/printscreen
Uskoro počinje sedma sezona

Naime, kako su svi dosadašnji ukućani u vili u Zemunu prethodnih šest sezona uživali u enterijeru po italijanskom dizajnu, uskoro će izgled velelepne kuće biti adaptiran u francuskom stilu.

Učesnici neposredno pre ulaska u vilu borave u jednoj od evropskih zemalja

- S obzirom na to da je dvorište vile u kojoj već šest sezona borave učesnici rijalitija "Parovi" u motivima lepe Venecije, ne bi čudilo da budući takmičari karantin provedu u Italiji, ali su sve glasniji komentari da bi se mogli obreti i u Francuskoj, pošto će u novoj sezoni sve biti sređeno u duhu Francuske i Pariza. Iako će početak sedme sezone startovati u već dobro prepoznatljivom ambijentu, prostor će u toku rijalitija ipak biti promenjen u skladu sa novitetima - kažu iz produkcije TV Hepi.

Inače, sam koncept i tok rijalitija neće biti bitnije izmenjen, već će se sve nastaviti u istom stilu kao i do sada kada je o luksuzu ovog gledanog šoua reč. Za sada nije poznato koliko učesnika će se naći u velelepnoj vili, ali je izvesno da će biti spektakularno jer će pod istim krovom biti spojeni najrazličitiji profili ljudi. Vila će i dalje biti luksuzna, a kandidati potpuno drugačiji, ali se očekuje, kao i svake sezone, i ulazak već proverenih rijaliti-igrača koje su iznedrili "Parovi".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marionete

18.08.2018 10:23

Pocinje sezona promocije svega nastranog sto postoji ovde i u okolini! Svi ce dati po jedan svoj najgori primerak a Srbi najvise. Prostitutke, narkomani, gejevi, lezbace, transtestiti, propali pevaci i oni u pokusaju, sav olos, doci ce u Beograd da se dve tv kuce obogate. Posto to organizuju dve tv sa nacional.frekv. to znaci da su to drzavni projekti po principu "hleba i igara" za ludi narod, samo da se ne bave sobom i svojim zivotima. Ali to vise nece prolaziti... Nadam se da u ovoj drzavi ima i normalnih, koji ce znati kako se nositi sa ovom kugom.