Učesnicu "Parova" SILOVAO SVEŠTENIK! Ona mu CRNOM MAGIJOM VRATILA MILO ZA DRAGO!

Autor:

Zabava

16.08.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Đokić, pevačica i bivša učesnica "Parova", jednom prilikom je ispričala strašnu priču koja joj se dogodila u detinjstvu.

Foto: google.rs/printscreen
Silovana.... Zorana Đokić

Đokićeva nije imala lepo detinjstvo. Deo svog života provela je u  Domu za nezbrinutu decu, a takođe je i rano ostala bez oca.

- Ja sam devojčica koja je sa nepunih 14 godina silovana od strane sveštenika. Devojčica koja je odrasla u domu za nezbrinutu decu. Ne stidim se sebe. Ostala sam normalna posle svega što mi se dogodilo. Moja majka i sveštenik bili su u savršenom kontaktu. Kada se sve to izdešavalo dve noći i dva dana bila sam na tatinom grobu plačući, govorila je pevačica u "Parovima".  

Nedugo zatim devojčicu su poslali u Dom za nezbrinutu decu, jer nije mogla da podnese poglede okoline.

-Posle svega sveštenik je optužen, ali advokat kojeg sam dobila je dobio novac i oslobodio sveštenika, a nalazi ginekološki su nažalost nestali. Svake Badnje večeri trpam mađije u vatru da mu vratim za sve. Majka me naterala da potpišem papir da se vratim iz doma kući i ujedno je sveštenik dobio oslobađajuću presudu, a moja majka 25.000 evra i krov nad glavom - rekla je Đokićeva za vreme svog učešća u pomenutom rijaliti programu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading