Srboljub: Plašim se da mi Čabarkapa ne ubije Aleksandru!

Autor: D. L.

Zabava

02.08.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stric rijaliti-zvezde Aleksandre Subotić Srboljub Subotić već danima strahuje za njen život i u panici je da će njegovu bratanicu porodica Aleksandra Čabarkape presresti na ulici i ubiti od batina.

RepublikaFoto: republika.rs
Srboljub Subotić

Naime, nakon što ju je bokser brutalno napao i zadao joj nekoliko udaraca prošlog vikenda usred bela dana, Aleksandra je završila u Kliničkom centru jer je podlegla povredama glave i grudi. Srboljub smatra da ni članovi Čabarkapine porodice, ali ni njegovi prijatelji ne gaje simpatije prema njegovoj bratanici, te smatra da je vrlo moguće da će joj neko od njih ponovo spremiti sačekušu.

Subotić: Ako je Čabarkapa mogao usred bela dana da je napadne, zašto bi mu bio problem da je kasno noću isprebija

- Ja sam jednom davno takođe bio u sukobu sa Čabarkapom, ali se to rešilo, međutim, izgleda da su nesuglasice koje on ima sa Aleksandrom i dalje ostale tu. Ja sam ubeđen da je on opasno zaljubljen u nju jer ne vidim drugi razlog da je juri usred bela dana i da joj pravi bez razloga ovakve scene. Ni njegovi ljudi nisu baš naivni i ne vole Aleksandru. Plašim se sada posle svega za njenu bezbednost jer nije isključeno da joj oni naprave neku sačekušu i da je presretnu negde. Posebno je savetujem da se uveče nikako ne kreće jer, ako je Čabarkapa mogao usred bela dana ispred trafike da je napadne, zašto bi mu bio problem da je kasno noću isprebija? - rekao je Srboljub za Srpski telegraf i dodao da je sada najvažnije da pravda bude zadovoljena i da se sve smiri:

RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs
Aleksandra Subotić

- Aleksandra je već objasnila šta se dogodilo i nadležnim organima rekla da se i te kako plaši za svoju bezbednost. Sada je najvažnije da se oporavi od traume i da se ne izlaže bilo kakvom riziku od ponovnog susreta sa njim. Sa svojom porodicom je, sada je dobro i to je najvažnije - rekao je Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading