UPLAŠENA JOŠ VIŠE: Aleksandra progovorila o Čabarkapinom hapšenju!

Autor:

Zabava

01.08.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandr Čabarkapa priveden je danas zbog sumnje da je naneo telesne povrede svojoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić. Nakon ove vesti oglasila se i Subotićeva.

RepublikaFoto: Youtube.com/Republika.rs
Aleksandra Subotić

Ona je za portal Republika.rs izjavila:

- Čula sam tu informaciju i nadam se da je istinita, malo mi je lakše što onda vidim da policija radi svoj posao ali se idalje jako plašim za bezbednost sebe i svog deteta. I dalje nisam sigurna da li će to smiriti situaciju i naterati Aleksandra i njegove ljude da se povuku ili bih trebala još više da se plašim da sad ne počnu da se dešavaju još gore stvari.

- Svima je poznato da on itekako ima ljude koji bi svašta uradili za njega , paljenje, napadi itd...

- Ne znam - mene su zvali iz policije i rekli su mi da ne napuštam Kaluđericu, ali sam ja još juče otišla u Novi Sad - izjavila je Aleksandra za portal Republika.rs. 

Vidno uznemirena, Aleksandra je za naš portal poručila da nije do kraja razumela pravnu problematiku o kojoj će sad morati da da odgovore policiji.

- Koliko sam ja razumela, utvrđuju se stvari oko našeg bivšeg odnosa. Da li smo živeli zajedno i koliko dugo kao i gde, s obzirom na to da on tada nije bio u zvaničnom braku, tj. nije bio venčan. Koliko sam ja shvatila, sve ovo spada pod nasilje u porodici - rekla je ona dodajući da je morala da ponese i matični list deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading