(VIDEO) ALEKSANDRA SA POVREDOM GLAVE NAPUSTILA BOLNICU: Plašim se za Magdalenu i sebe!

Autor:

Zabava

29.07.2018

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učensica rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić prijavila je danas Aleksandra Čabarkapu za nanošenje povreda koje su nastale kada ju je sreo ispred jedne trafike. Iako je on tvrdio da je ona napala njega, Aleksandra je završila u Urgentnom centru odakle je tek sada izašla sa kragnom oko vrata.

Foto: youtube.com/Republika.rs
Ima povredu vrata i glave... Aleksnadra
RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Prebio Subotićevu... Čabarkapa

Subotićeva je Urgentni centar napustila u pratnji drugarice, a kako je izjavila loše se oseća:

- Kako da se osećam, nisam dobro i plašim se. Plašim se i za Magdalenu i za sebe- izjavila je Subotićeva.

Foto: republika.rs
Srboljub Subotić

S druge strane njen stric Srboljub Subotić ispričao je šta mu je bratanica kazala odmah nakon što ju je Čabarkapa napao:

- Aleksandra me je odmah pozvala i rekla šta se izdešavalo. Krenula je sa drugaricom do prodavnice i njenim sinom koji ima dve i po godine. Stale su obe na trafiku da nešto kupe, i tada se Čabarkapa stvorio odjednom pored njih. Počeo je da viče na Aleksandru i da joj se unosi u lice. On je bokser i tačno je znao kako treba da je udari po glavi. Zadao joj je nekoliko udaraca, a ona je krenula da mu vraća. Malo dete njene drugarice je sve gledao, pa ga je majka odmah odvukla. Aleksandar je posle odmah pobegao. Pozvala me je telefonom i ja sam joj odmah rekao da sve prijavi policiji, što je i uradila. Ko zna šta je povod što ju je napao, mada ja mislim da je on i dalje zaljubljen u nju. Ona je išla na skener glave jer je povracala i sumnjali su na potres mozga. Mislili su da je zadrže na opservaciji jer ju je udario u grudi, a ima sveze ugrađene silikone. Ima modrice po grudima koje su skroz plave od udaraca - izjavio je Srboljub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading