Čabarkapa PRETUKAO Aleksandru Subotić PRED ĆERKOM!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.07.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksnadar Čabarkapa u toku današnjeg dana pretukao je Aleksandru Subotić, bivšu učesnicu rijalitija "Parovi" s kojom ima ćerku. Aleksandra je nakon batina završila u bolnici.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Bivši partner ju je pretukao ispred trafike... Aleksandra Subotić

Subotićeva je danas sa ćekicom Magdalenom krenula u grad, a potom zastala pored jedne trafike gde ju je napao Čabarkapa koji joj je udarao šamare i vukao je za grudi. Ovu informaciju potvrdila je i sama Aleksandra koja je nakon svega završila u Urgentnom centru.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nekada su bili u ljubavi... Čabarkapa i Subotićeva

- Išla sam sa drugaricom i ćerkom do jednog tržnog centra, a prethodno sam stala do trafike da nešto kupim. U tom trenutku, videla sam da mi Čabarkapa ide u susret automobilom. Parkirao se, izašao i počeo sa pretnjama. Govorio je da će mi metkom razneti mozak. Lupio mi je tri šamara i povukao me za grudi, gde mi je naneo nekoliko rana. Ćerkica je samo stajala, doživela je veliku traumu. Šokirana sam i potresena.

 

Nasilje treba prijaviti odma!

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Jul 29, 2018 at 9:34am PDT

Nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" prijavila je odmah Čabarkapu, a policija se uputila ka njegovoj kući, ali ga tamo nije pronašla.

RepublikaFoto: instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović

Aleksandra i Aleksandar su vezu započeli pre pet godina kada je njena majka Ljuba Pantović boravila u rijalitiju "Farma". Ljuba je u tom trenutku bila u vezi sa Čabarkapom, a kada je ulazila u rijaliti zamolila je upravo njega da brine o njenim ćerkama. Čabarkapa je tada započeo vezu sa Alekasndrom kojoj je tada bilo samo 16 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading