AVA KARABATIĆ ISPROZIVALA ĐILASA!

Autor: alo.rs

Zabava

28.07.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, budući lider budućeg Saveza za Srbiju, objavio je politički program svoje koalicije, a važan deo toga je ukidanje i zabrana emitovanja rijalitija!

RepublikaFoto: instagram.com/ava_karabatic_zadar
Ava Karabatić

Đilas je, podsetili su naši sagovornici istog dana, zaboravio da je zapravo on uveo rijaliti programe u našu zemlju, budući da je za vreme njegove vladavine i pod njegovim pokroviteljstvom počeo da se emituje"Veliki Brat", prvi rijaliti šou u Srbiji.

Upravo jedna od učesnica ovog šoua, a danas voditeljka i književnica Ava Karabatić bez dlake na jeziku prokomentarisala je Đilasovu želju da zabrani i ukine rijalitije.

- Ukinuti rijaliti je nemoguće! To je kao da želiš da ukineš internet. To rade talibani. Čisto politikanstvo! - prokomentarisala je Ava za Alo! politički program Dragana Đilasa.

- Rijaliti je u početku bio zamišljen kao realni život svakog od učesnika, ali zbog nedostatka maštovitosti, postao je svoja suprotnost: loša niskobudžetna gluma, u kojoj se učesnici pokazuju upravo onako kakvi nisu. Foliraju se kao u amaterskim pozorištima iz devetnaestog veka u mediokritetskoj želji da se pokažu drugima. Na silu psuju, na silu su agresivni, na silu pametni, na silu bivaju saosećajni... Međutim, rijaliti ne može natrag, biće još brutalniji i na granici zatvorskih pravila života, jer vremenom kod stalnih učesnika dolazi do deformacije identiteta. Oni postavljaju pitanja šta sam to ja, a šta je to javno ja u TV programu uživo i to je teret popularnosti koji mnogi ne mogu da iznesu na svojim leđima - dala je ona svoje viđenje toga kako će rijaliti izgledati u budućnosti.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

A Željko Mitrović, vlasnik Televizije "Pink", obratio se otvorenim pismom Draganu Đilasu i podsetio ga je da se obogatio "terajući medije da emituju rijaliti programe iz sopstvene produkcije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Tijana

28.07.2018 10:13

Cak je i Ava realnija od njega!

Tihomir

28.07.2018 10:13

Politicki program koalicije? a naravno jedini program i cilj je srusuti sadasnju vlast, a sto se tice daljih stvari i ideja nisu jos zaseli da se dogovore... Kao i uvek.

Sonja

28.07.2018 10:33

Eto, slični se prepoznaju, na njenom nivou i jeste!

Brana

28.07.2018 10:41

Ђилас се обогатио на ријалити програмима , а сада би да их укине , свако има право да гледа шта хоће у преводу код мене је даљински.