ĐUS: Zbog žena iz rijalitija postao bih gej!

Autor: D. L.

Zabava

18.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Ivan Ivanović Đus gostovao je početkom ove nedelje u emisiji "Balkan info" i tom prilikom otkrio da bi postao gej da nema ženu i dete jer su mu aljkave žene u rijalitiju ogadile ženski pol.

RepublikaFoto: youtube.com/ClipRijaliti
Ivan Ivanović Đus

Naime, on je opleo po bivšim učesnicama rijalatija sa kojima je boravio u vili u Zemunu i ispričao da su mu se smučile zbog toga što nimalo ne vode računa o ličnoj higijeni, te i da su muškarci u rijalitiju mnogo više vodili računa o čistoći.

Ivan: Toliko su štrokave, odvratne sa onim sisama i ožiljcima po grudima, nadogradnjama. To je strašno

- Neke od starleta sa kojima sam boravio su gotivne. Drže nivo i budu ti okej. Druge su jeftinoća. Koliko sam vremena proveo tamo i kada pogledam žene, kakva im je higijena, kakve su u kuhinji, da nemam ženu i dete, glat bih otišao u gejeve. Muškarci su bili pedantni i uredni u odnosu na njih. Toliko su štrokave, odvratne sa onim sisama i ožiljcima po grudima, trepavicama, nadogradnjama. To je strašno. Ježio sam se sve vreme. Ne znaju ništa da bace za sobom, da očiste, operu. A tek da im vidiš gaćice, to kao da je zacementirano. Garderoba prljava, patike prljave, sve puno dlaka i pudera. Kante za smeće - rekao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading