NINA PRLJA: Ostaću sa Mladenom IAKO ME BIJE!

Autor:

Zabava

10.07.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici rijalitija "Parovi" Nina Prlja i Mladen Vuletić u velikoj meri obeležili su šestu sezonu, a kruna njihovog boravka u šou-programu svakako je bila grandiozna svadba i gala žurka koja se odigrala u vili u Zemunu. Iako se nije plasirala među 13 superfinalista, Nina je preponosna što je njen izabranik Mladen bio u trci za nagradu od 70.000 evra. S obzirom na to da su imali burnu prošlost i da su se u jednom trenutku čak i fizički obračunavali zbog nesuglasica koje su imali, Prlja je za Rijaliti posle velikog finala otkrila da će ostati sa Mladenom i u slučaju da je pretuče.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen i Nina

- Ja sam znala od samog početka da će mišljenja biti podeljena kada je reč o Mladenovoj i mojoj vezi. Bez obzira na sve što smo imali, a to su svađe, raskidi, šamari i pesnice, svi lepi trenuci, mislim da je sve to na kraju samo ojačalo naš odnos. Ja sam presrećna što smo ostali zajedno i nakon rijalitija i mislim da nas čeka svetla budućnost. Čak i ako on ponovo mnogo počne da pije kao što ume i ako me udari ili prebije, napolju mogu da pobegnem i svakom trenutku jer imam potpunu slobodu. Kad se napije i krene da lupa gluposti, ja ću se samo okrenuti i otići. Ako je suđeno da ostanemo zajedno, ostaćemo, a ako ne, svako će krenuti svojim putem i to je sve. Mene su čak i drugarice u jednom trenutku pitale da li zaista nameravam da budem s njim jer ga neke poznaju odavno i znaju da nije nimalo prijatan kada pobesni i ume da udari, ali ja sam odlučno govorila da želim - rekla je Nina i dodala da će Vuletića sigurno ostaviti ako se ponovo napije i počne fizički da je maltretira:

Prlja: Čak i ako on ponovo mnogo počne da pije i ako me prebije, napolju mogu da pobegnem

- Ja sam mu odavno rekla da ponašanje treba da promeni iz korena jer ja ne želim da ga gledam kako se uništava od alkohola. Ako bude ponovo počeo da pije, ostaviću ga bez razmišljanja i neću ga ni pogledati, pa posle neka plače i dolazi da me moli da mu oprostim, kao što se već dešavalo dok smo bili u rijalitiju. Uskoro ću imati mnogo obaveza i pored sebe želim stabilnog muškarca koji će mi biti dobar oslonac. Da me ne shvati neko pogrešno, Mladenu i meni je prelepo i mnogo se volimo, ali se on još uvek nije otkačio od te svoje problematične faze sa alkoholom. Nadam se da će i to proći i da ćemo odlično da se slažemo, a da li će tako zaista i biti, vreme će pokazati - rekla je Prlja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading