U "Parovima" SUOČAVANJE BIVŠE I SADAŠNJE!

Autor:

Zabava

24.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Buđić, verenica bivšeg dečka Nine Prlje, suočiće se večeras oči u oči sa učesnicom rijalitija!

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Nina Prlja

Kako je poligraf pokazao da Prlja i dalje misli na bivšeg, kao i da je ljubomorna na njegovu sreću, Buđićeva je prokomentarisala sledeće:

- Nemam zbog čega da brinem, niti da budem ljubomorna na bilo koga. Sigurna sam u svoju ljubav i ne pada mi na pamet da budem ljubomorna devojka - rekla je gošća.

Mladen i Nina Prlja prokomentarisali su da nisu planirali da posete Sremsku Mitrovicu, ali ako prime pozivnicu za venčanje, vrlo će se rado odazvati.

- Ninina i Ivanova veza se završila pre nego što je naša uopšte počela. Kroz Ivana znam Ninin život, on je tamo gde sa nalazi, a Nina je na nacionalnoj televiziji -izjavila je ona.

- Sigurna sam da ne znaš sve o meni. Je l' neka pretnja da moram da pazim šta pričam na televiziji? Ne razumem zašto dolaziš i sad si se setila da komentarišeš šta sam pričala pre nekoliko meseci. Mnoge stvari nisam rekla, osim onog što se pisalo po novinama - odgovorila je Nina Anastasiji.

- On je sada u zatvoru, nije mi se dopalo kada je bila priča o advokatima. On je bio plaćen da brani i Ivana i nju. Nina nije ostavljena na cedilu, kao što se pričalo, ona ga je dobila, ali je želela da ga promeni - rekla je Buđićeva.

- Mislim da treba malo da živite svoje živote. Vidim da nisi dobro upućena - nastavila je raspravu Nina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading